Ammattiopisto Spesia järjestää avoimien ovien päivän 30.1.2019 klo 9–14. Tervetuloa moikkaamaan spesialaisia ja katsomaan, millaista meillä on opiskella ja asua! Tapahtuma järjestetään kaikilla muilla Spesian paikkakunnilla paitsi Viitasaarella ja Jämsässä.

Luvassa on toiminnallista tutustumista eri koulutusaloihin ja myös Spesian asuntolat avaavat ovensa vieraille. Kuraattorit kertovat työstään opiskelijan tukena, ja muutenkin avoimet ovet on hyvä tilaisuus kysellä kaikkea, mikä opiskelussa mietityttää. Reippaat tutor-opiskelijammekin ovat mukana opastamassa ja kierrättämässä vieraita.

Päätoimipaikoissa on järjestetty ysiluokkalaisille klo 10–11.30 omaa kivaa ohjelmaa.

Erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten parissa toimiville ammattilaisilla ja lähi-ihmisille avoimet ovet on puolestaan oiva tilaisuus tutustua Spesian erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin.

Ohjelmaa ja ostoksia

Ohjelma vaihtelee paikkakunnittain, mutta tarjonnasta löytyy monenmoista ystävänpäiväkorttien askartelusta moottoripyörän korjaamiseen, kankaanpainannasta 3D-tulostukseen ja kattausharjoituksesta koneiden huoltamiseen. Opiskelijat ovat järjestäneet pieniä kilpailuja, hauskoja tehtäväratoja sekä monenmoista muuta.

Jyväskylän toimipaikassa järjestetään samana päivänä kiinteistönhoidon TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailun semifinaali, joten myös sitä kannattaa käydä seuraamassa.

Järvenpäässä ja Turussa palvelee Spesia Puoti, Jyväskylässä on myynnissä opiskelijoiden valmistamia tuotteita. Pieksämäellä toimii kahvio ja Turussa kokit valmistavat tuotteita myyntiin. Tervetuloa siis myös ostoksille!

Ilmoittautuminen ja lounas

Jotta voimme palvella kävijöitä mahdollisimman hyvin, olethan ystävällinen ja ilmoittaudut? Ennakkoon ilmoittautuneille on tarjolla lounasmahdollisuus Järvenpäässä, Pieksämäellä ja Turussa hintaan 4 € sekä Jyväskylässä hintaan 5,65 €.

Ilmoittautudu tästä.

Tervetuloa!