Ammattiopisto Spesia on Suomen toiseksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme ammatillista ja valmentavaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Lisäksi toimimme erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena.

Haussa kehittämiskoordinaattori Järvenpäähän

Ammattiopisto Spesian Kehittäminen ja asiantuntijapalvelut -yksikkö hakee kehittämiskoordinaattoria Järvenpään toimipisteeseen.

Kehittämiskoordinaattori vastaa Ammattiopisto Spesian kehittämis- ja hanketoiminnan koordinoinnista Uudenmaan alueella. Tehtävään kuuluu kehittämistoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, uusien hankkeiden hakeminen ja hanketoimijoiden tukeminen. Lisäksi tehtävään sisältyy hankkeissa toimimista, erityisen tuen asiantuntijana toimimista, verkostotyötä sekä muita Kehittäminen ja asiantuntijapalvelut -yksikön tehtäviä. Kehittämiskoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä muiden kehittämisen toimijoiden kanssa.

Toivomme Sinun olevan rohkea, uudistushaluinen ja innostava kehittämistyön kokenut ammattilainen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit yhteistyön rakentajana niin oppilaitoksen sisällä kuin ulkoisissa verkostoissakin. Tehtävässä menestyminen vaatii suunnittelu-, toimeenpano- ja organisointikykyä sekä itsenäistä, tavoitteellista ja tulosvastuullista työotetta. On hyvä, jos sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä näyttöä niissä menestymisestä. Myös koulutus ja työkokemus ammatillisesta erityisopetuksesta katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja jatkuu 31.7.2019 asti. Tehtävän jatko arvioidaan keväällä 2019. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Halutessasi voit esittää palkkatoiveen.

Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle lain 504/2002 3 §:n mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Sähköiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 5.9.2018 klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Marja Jäntti, marja.jantti@spesia.fi, p. 040 900 4027.

Kun haet tehtävää, tallennat henkilötietosi likin kautta Spesian henkilöstöhallinnon rekrytointijärjestelmään. Rekrytoinnin tapahduttua siirtyvät työpaikan saaneen henkilötiedot suoraan työntekijätiedoiksi työsopimukseen ja sähköiseen henkilöstöhallintojärjestelmäämme. Rekrytointiprosessin aikana tietoja pääsevät näkemään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä hoitamiseksi siihen oikeus. Rekrytointihaastattelujen aikana tehdään mahdollisia kirjauksia haastattelun aikana esille tulleista asioista. Hakemuksia liitetietoineen säilytetään kuusi kuukautta. Tarkemmat tietosuojaselosteet löytyvät Tietosuoja-sivulta.