Tervetuloa neurokirjon mielenkiintoiseen maailmaan!

Lyhytnepsy verkossa -kurssilla saat tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä, erityisesti ADHD:sta ja autismikirjon häiriöistä, sekä niiden vaikutuksista oppimiseen, käyttäytymiseen ja sosiaalisiin tilanteisiin. Kurssilla kehität valmiuksiasi tukea henkilöä, jolla on keskittymisen, tarkkaavuuden, toiminnan ohjauksen tai tunnetaitojen pulmia.

Verkkosisältöjen ja oppimistehtävien myötä opit tunnistamaan asiakkaiden neuropsykiatrisia vaikeuksia ja tuen tarpeita. Saat menetelmiä asiakkaiden tukemiseen ja ohjaamiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen.

Lyhytnepsy verkossa: Sisällöt ja suorittaminen

  • TEEMA 1: Neuropsykiatriset vaikeudet ja liitännäisvaikeudet
  • TEEMA 2: Positiivista psykologiaa ja vahvuuslähtöisyyttä
  • TEEMA 3: Tukea toiminnanohjaukseen
  • TEEMA 4: Tukea tunnetaitoihin
  • Palaute ja todistus

Teemoihin sisältyy erilaisia materiaaleja: luentotallenteita, videoita, artikkeleita, toimintavinkkejä ja tehtäviä. Osa tehtävistä palautetaan suoraan kouluttajalle, ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen. Osa tehtävistä tulee jakoon kaikille osallistujille.

Voit suorittaa verkkokurssin omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana – aloita, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssilla käytämme Howspace-oppimisympäristöä. Kun olet tehnyt kaikki tehtävät saat todistuksen kurssin suorittamisesta. Howspace-ympäristö sulkeutuu kuukauden kuluttua todistuksen myöntämispäivästä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 249 € / osallistuja (ALV 0%). Koulutukseen ilmoittaudutaan ja osallistuminen maksetaan Ammattiopisto Spesian verkkokaupassa.
Kun olet ostanut verkkokurssin, saat Howspacen kautta lähetetyn henkilökohtaisen kutsuviestin sähköpostiisi 1-3 työpäivän kuluessa. Oppilaitoksen loma-aikoina tunnusten toimittamisessa saattaa olla viivettä.

Lyhytnepsy verkossa -kurssilla saatua palautetta

Seuraavassa on poimintoja Lyhytnepsy verkossa -kurssin suorittaneiden antamista palautteista:

  • Iso kiitos upeasta kokonaisuudesta, laadukkaista, selkokielisistä dioista ja äänityksistä sekä toteutuksesta. Tuoreet lähteet!10+
  • Olen tallentanut, tulostanut ja jopa laminoinut osan materiaaleista, jotka tulivat koulutuksen mukana. Näitä materiaaleja pyrin ehdottomasti hyödyntämään työssäni jatkossa.
  • Monet lyhytnepsy- koulutuksen jaetut työkalut ovat suoraan hyödynnettävissä omassa ohjaustyössäni. Sain myös paljon ” ahaa” -elämyksiä ja lisäymmärrystä nepsy-nuorten haasteiden, vahvuuksien tukemiseen sekä paremman oppimisen mahdollistamiseksi.
  • Sain ihan konkreettisia työkaluja oman työn tueksi, mutta myös vankkaa teoriaa ja uutta pohdittavaa.

Lisätiedot

Koulutusjärjestelyt

Iisa Kanerva, asiantuntijapalvelusuunnittelija
iisa.kanerva@spesia.fi

Koulutuksen sisällöt

Hanna Halminen, vastuukouluttaja, erityisen tuen asiantuntija
hanna.halminen@spesia.fi