Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle – kirja täynnä vahvistavaa vuorovaikutusta ja antoisaa uusien taitojen harjoittelua

Neurokirjon piirteiden vaikutukset heijastuvat elämän eri osa-alueille, kuten arjen toimivuuteen, sosiaalisiin suhteisiin, oppimiseen ja työhön. Nepsy-materiaalipankki ammattilaisille antaa konkreettisia välineitä kuormittavien tilanteiden tunnistamiseen, ennakointiin, taitojen kehittämiseen ja arjen sujuvoittamiseen.

Nepsy-materiaalipakki auttaa opettajia, ohjaajia, kasvattajia ja valmentajia tukemaan ratkaisukeskeisesti henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Pääpaino on käytännössä toimiviksi havaituissa ja eri ikäryhmille sovellettavissa tehtävissä, jotka vahvistavat voimavaroja ja tukevat uuden oppimista. Tehtäväpohjat saa kopioida omaan opetus- ja ohjauskäyttöön.

Kirjan näytesivut Santalahti-kustannuksen sivuilla (pdf).

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)
Henkilö istuu tuolissa ja hänellä on sylissään Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle -kirja.

”Heräsi idea ja toive, että toimivat nepsy-menetelmät löytyisivät yksistä kansista”

Nepsy-materiaalipakin ammattilaiselle kirjoittaneet Tuula Niskanen ja Virpi Jussila huomasivat työssään erityisen tuen asiantuntijoina, neuropsykiatrisina valmentajina ja nepsy-kouluttajina, että aiheesta löytyy kyllä materiaalia, mutta hyvät menetelmät olivat hajallaan ja niiden etsiminen söi aikaa tärkeimmältä eli vuorovaikutukselta.

”Oman työn kautta meille heräsi jo kauan sitten idea ja toive siitä, että toimivat nepsy-menetelmät löytyisivät yksistä kansista. Kirja osoittaa, että hyvistä ideoista on taipumus tulla totta!

Arjen tilanteissa jo vuosia sitten huomasimme, että kaikkein tärkeintä tukea on ammattilaisen oma rauhoittuminen ja hyvä läsnä oleva kohtaaminen. Nykyisin erilaisia nepsy-menetelmiä on netissä tarjolla, mutta ne ovat hajallaan ja vaativat aikaa etsimiseen ja tutustumiseen. Jotta ammattilaisille jäisi aikaa asettautua hyvään kohtaamiseen, koimme tärkeäksi, että menetelmät ovat helposti kunkin käden ulottuvilla ja jäsenneltyinä tiettyjen teemojen alle.

Toivotamme kirjan äärellä positiivisia kohtaamisia, vahvistavaa vuorovaikutusta ja antoisaa uusien taitojen harjoittelua!”

Tuula ja Virpi

Tuula Niskanen ja Virpi Jussila toimivat Spesia Asiantuntijapalveluissa erityisen tuen asiantuntijoina, neuropsykiatrisina valmentajina ja nepsy-kouluttajina. He ovat kouluttaneet satoja kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia neuropsykiatristen erityispiirteiden tunnistajiksi, osaajiksi ja valmentajiksi. Tuula on taustaltaan varhaiskasvattaja, laaja-alainen erityisopettaja ja työnohjaaja ja Virpi psykiatrinen sairaanhoitaja.

Hinta ja tilaaminen

Kirjan hinta on 39,90 € + postikulut. Kirjaa voi tilata Spesian verkkokaupasta.

Laskutus yritysasiakkaille

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutusvaihtoehdon. Jos laskutusvaihtoehto kiinnostaa, ota yhteyttä: asiantuntijapalvelut@spesia.fi

Tuotetiedot

Kustantaja: Santalahti
1. painos, 2024
ISBN 978-952-370-466-4
Nidottu, 224 sivua