Ammattiopisto Spesialla on ollut tapana järjestää Spesia tutuksi -tilaisuuksia lähinnä päätoimipaikoissaan Jyväskylässä, Järvenpäässä, Pieksämäellä ja Turussa. Tänä vuonna Spseia tutuksi siirtyy verkkoon, joten pääset helposti ja turvallisesti tutustumaan toimintaan kotoa, töistä tai koulusta käsin.

Spesia tutuksi -tilaisuudet ovat avoimia kaikille, eli niihin ovat tervetulleita hakijoiden lisäksi myös kaikki muut Spesiasta kiinnostuneet. Niissä kerrotaan oppilaitoksen toiminnasta, koulutuksista, hakemisesta ja asumisesta sekä vastaillaan osallistujien kysymyksiin.

Spesia tutuksi etänä

Koronavirustilanteseen liittyvänä varotoimena Spesia rajoittaa ulkopuolisten henkilöiden liikkumista oppilaitoksen tiloissa. Tämän vuoksi Spesia Tutuksi -tilaisuudet järjestetään loppuvuoden 2020 ajan etänä. Verkossa tilaisuuksiin on helppo osallistua mistä tahansa, mutta koska toimipaikat ovat erilaisia ja niiden koulutustarjonta vaihtele, tilaisuudet järjestettään edelleen paikallisesti. Tämän lisäksi 25.11. pidetään koko Spesian yhteinen tilaisuus.

Tilaisuuksien toteutus ja kesto voivat vaihdella paikkakunnittain, joten tarkemmat tiedot löydät kyseisen tapahtuman kohdalta kalenterista. Esimerkiksi Järvenpäässä tilaisuuksia järjestetään useammin kuin muilla paikkakunnilla, mutta painottuen viikottain eri koulutusaloihin.

Milloin tilaisuuksia järjestetään?

Ensimmäiset tilaisuudet syksyllä 2020:

  • Jyväskylä ke 28.10. klo 12–13
  • Turku ti 3.11 klo 12–13
  • Järvenpää 12.11.2020 klo 12.30 – 14 (Valmentavat koulutukset)
  • Pieksämäki: (tieto tulossa)
  • Koko Spesia tutuksi 25.11.

Tarkemmat ajat ja osallistumislinkit päivitetään tapahtumakalenteriin. Katso: Spesia tutuksi -tilaisuudet (tietoja päivitetään).