Verkkokurssit

Kaipaatko tietoa neuropsykiatrisista vaikeuksista tai mielenterveyden tukemisesta? Haluatko opiskella verkossa omaan tahtiisi? Verkkokurssit ovat juuri sinua varten. Pääset nopeasti alkuun ja opiskelet missä ja milloin itse haluat.

Laadukkaasti verkossa – missä ja milloin haluat!

Suositut ja laadukkaat nonstop-verkkokurssimme joustavat sinun elämäsi ja aikataulujesi mukaan. Voit aloittaa kurssin suorittamisen juuri kun sinulle parhaiten sopii.

  • Lyhytnepsy verkossa: Astu sisään neurokirjon mielenkiintoiseen maailmaan. Saat perustietoa neuropsykiatrisista vaikeuksista ja tukemisen keinoista. Kurssin laajuus on 4 op.
  • Mielenterveyden ja opiskelukyvyn tukeminen: Heittäydy mielen hyvinvoinnin maisemiin. Saat perustietoa mielen hyvinvoinnista ja työkaluja mielenterveyden häiriöistä johtuvien pulmien kohtaamiseen ja tukemiseen. Kurssin laajuus on 2 op.

Nonstop-verkkokurssit ovat itseopiskelupaketteja, jotka voit suorittaa omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana. Kurssipaketti sisältää luentotallenteita, videoita, artikkeleita, harjoituksia ja materiaalia. Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkkoalustalla (Howspace tai Moodlerooms). Verkkoalusta tarjoaa mahdollisuuden myös vertaisoppimiseen, sillä alustalla osallistujat keskustelevat ja jakavat kokemuksiaan.

Asiantuntija oppimisprosessin tukena

Verkkokurssin kouluttaja ei ole mikään robotti vaan oikea ihminen, joka tukee sinua oppimisprosessissasi. Kouluttajina toimivat Spesia Asiantuntijapalveluiden erityisen tuen asiantuntijat, joilta saat henkilökohtaisen palautetteen oppimistehtävistäsi. Kurssin suoritettuasi saat todistuksen.

Tilaa verkkokurssit helposti Spesian verkkokaupasta.

Nainen on läppäri sylissään selällään lattialla jalat seinää vasten.

Koulutuskalenteri

Asiantuntijapalvelujen koulutuskalenterista löydät parhaillaan avoinna olevat koulutukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Tarjolla on myös maksuttomia koulutuksia.

Klikkaa tästä koulutuskalenteriin

Ota yhteyttä mistäpäin Suomea tahansa

Pia Lehto-Kulmala

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
040 660 4888
Pia.Lehto-Kulmala@spesia.fi

Marika Mäkinen

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Jyväskylä
040 752 9653
Marika.Makinen@spesia.fi

Päivi Tanner

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
050 308 1085
Paivi.Tanner@spesia.fi