Alumnitoiminta

Alumnitoimintaa valmistuneille opiskelijoille

Toiminta on tarkoitettu oppilaitoksestamme valmistuneille, heille, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja vinkkejä uusille opiskelijoille sekä pitää yhteyttä vanhoihin opiskelukavereihin ja oppilaitokseen. Toimintaa on tarjolla sekä tutkinnon suorittaneille sekä valmentavan koulutuksen käyneille.

Alumnit osallistuvat Spesiassa järjestettäviin tapahtumiin, joissa he kertovat omista urapoluistaan ja opintojen jälkeisistä vaihtoehdoista. Toiminta sisältää myös pari kertaa vuodessa järjestettäviä alumnien verkostoitumistapaamisia.

Ilmoittautuminen

Spesiasta valmistuneet voivat ilmoittautua mukaan tämän linkin kautta: ilmoittaudu Webropolissa.

Alumnitoiminta on maksutonta.

Alumni-podcast

Nyt voit kuunnella RadionSpesian podcasteja suoraan Spotifysta. 

Alumni-teksti sinisellä pohjalla.

Tapaus alumni -eteenpäin – Jakso 1 (Radio Spesia)

Nyt se on vihdoin täällä! Tapaus alumni -eteenpäin!-podcastsarjan ensimmäinen jakso. Jaksossa haastateltavana Turkulainen Spesian alumni Joonas Gränö. Ja haastattelijana toimi Turun liiketoiminnan ryhmä C:n opiskelija. Jaksossa selviää mihin Joonas työllistyi koulun jälkeen ja mitä hän ajattelee työelämästä.

› Kuuntele Spotifyssa
› Lue podcastin tekstivastine

Tapaus alumni -eteenpäin – Jakso 2 (Radio Spesia)

Tapaus alumni -eteenpäin! Podcast sarjan toinen jakso on nyt täällä! Jaksossa haastateltavana Järvenpääläinen Spesian alumni Heini Liukkonen. Ja haastattelijana toimii Järvenpään graafisen suunnittelun opiskelija Irkku. Jaksossa muistellaan Heinin työhaastattelua, selviää myös millaisia kohtaamisia työelämä onkaan tuonut tullessaan ja millainen merkitys työntekemisellä on ihmisen hyvinvoinnille.

› Kuuntele Spotifyssa
› Lue podcastin tekstivastine

Tapaus alumni -eteenpäin – Jakso 3 (Radio Spesia)

Tapaus Alumni-Eteenpäin, podcastin kolmas osa! Työvalmentaja Susanna Jyväskylästä haastatteli Spesian alumnia Kiaa. Podcastissa kuullaan mitä Kialle kuuluu opiskeluiden jälkeen ja minkälaisiin töihin hän on päätynyt. Hyviä kuunteluhetkiä!

› Kuuntele Spotifyssa
› Lue podcastin tekstivastine

Tapaus alumni -eteenpäin – Jakso 4 (Radio Spesia)

Podcast sarjan neljäs jakso on nyt täällä! Jaksossa haastateltavana Turun Spesian alumni Valtteri Kosonen. Haastattelijana toimi Turun yritysvalmentaja Sari Råman. Jaksossa selviää mihin Valtteri työllistyi koulun jälkeen ja mitä hän ajattelee työelämästä. Tervetuloa kuuntelemaan!

› Kuuntele Spotifyssa
› Lue podcastin tekstivastine

Ota yhteyttä

Henkilöä ei löydy

Kati Karjalainen

opinto-ohjaaja
Pieksämäki
040 713 3952
Kati.Karjalainen@spesia.fi
Pieksämäki, Mikkeli, Kotka, Savonlinna.