Asuminen Järvenpäässä

Einola, Nuorten talo, Aikuisten talo

Asuminen Järvenpäässä

Järvenpään opiskelija-asuntolat ovat auki maanantaista perjantaihin. Asuntolat sulkeutuvat perjantaisin klo 15:00 mennessä ja aukeavat taas maanantaina klo 8:00. Einolassa asuvat pitkämatkalaiset voivat erikseen pyytää mahdollisuutta saapua asuntolaan sunnuntaina kello 17.00 jälkeen.

Toiminta asuntoloissa on yhteisöllisyyteen tähtäävää, sillä mielestämme ryhmään kuuluminen on tärkeää. Asuminen perustuu omatoimisuuteen, itsenäistymiseen ja asuntolassa asuminen edellyttää opiskelijalta valmiuksia huolehtia itsestään ja ottaa vastuu toiminnasta. Arjen asioiden opettelu ja niistä kiinni pitäminen ovat osa asumista.

Ammattiopisto Spesia Järvenpää toimipisteessä on majoittumisen varten käytössä 3 erilaista asuntola:

Opiskelija-asuntola Einola

Einola sijaitsee Mannilantien kampuksella, sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Asumisenohjaaja toimisto sijaitsee Einolan asuntolan ala-aulassa.

Einola on tarkoitettu liikuntarajoitteisille ja avustusta tai muuta tukea tarvitseville opiskelijoille sekä pitkänmatkalaisille. Einolassa on 48 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita. Aamuisin ja iltaisin vuorossa on ohjaajia tarpeen mukaan, öisin on 1-2 ohjaajaa.

Mikäli tarvitset avustamista päivittäisissä toimissa ja/tai vapaa-aikana, tulee sinulla olla kotikuntasi vammaispalvelusta vammaispalvelupäätös henkilökohtaisen avustajan saamiseen. Jos tarvitset avustusta lääkehoidon toteuttamiselle asuntolassa, niin asiasta sovitaan tukipyyntölomakkeella.

Lisätietoa henkilökohtaisesta avusta antaa palvelupäällikkö.

Einola

Osoite: Mannilantie 27, 04400 Järvenpää.

Puhelinnumero: Einolan ohjaajat tavoitat numerosta 040 7482 807.

Nuorten talo

Asuntola sijaitsee Mannilantientiellä Aikuisten talon vieressä. Ohjaajien toimisto sijaitsee pohjakerroksessa aulassa. Rakennuksessa toteutetaan myös opetusta.

Nuorten talossa, tuttavallisemmin NT:ssä, on 36 opiskelijahuonetta ja lisäksi 2 huonetta koulutuskokeilijoille /tutustujille. Huoneet sijaitsevat kolmessa asuinkerroksessa. Aamuisin ja iltaisin vuorossa on ohjaajia tarpeen mukaan, öisin on 1 ohjaajaa.

Nuorten talo

Osoite: Mannilantie 12, 04400 Järvenpää.

Puhelinnumero: Nuorten talon ohjaajat tavoitat numerosta 044 7650 602.

Aikuisten talo

Asuntola sijaitsee Mannilantiellä Nuorten talon vieressä. Ohjaajien toimisto sijaitsee pohjakerroksessa aulassa.

Aikuisten talossa on 42 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on peruskalustus ja oma pieni kylpyhuone. Asuminen aikuisten talossa perustuu riittävään omatoimisuuteen ja itsenäisyyteen. Iltaisin rakennuksessa on yksi ohjaaja ja hän opastaa tarvittaessa arjen asioissa. Yöaikaan rakennuksessa kiertää ja valvoo yökkö.

Aikuisten talo

Osoite: Mannilantie 14, 04400 Järvenpää.

Puhelinnumero: Aikuisten talon ohjaajat tavoitat numeroista 044 7650 495.

Ota yhteyttä

Triin Vares

Palvelupäällikkö
Järvenpää
044 765 0542
Triin.Vares@spesia.fi