Spesia Puoti

Spesia Puoti on kaikille avoin myymälä ja kahvila. Erityisesti se on Ammattiopiston opiskelijoiden oppimisympäristö. Spesia Puoti -myymälät sijaitsevat Järvenpään ja Turun toimipaikoissa. Jyväskylään myymälä avataan marras-joulukuun vaihteessa.

Spesian toimipaikoissa ja tapahtumissa voit myös törmätä Spesia Puoti pop-up-myymälöihin.

Puodissa myydään mm. nykyisten ja valmistuneiden opiskelijoiden tekemiä ja Puodin omia tuotteita sekä lähialueen pienyrittäjien tuotteita. Myymälässä toimii myös pieni kahvila, jossa on myynnissä opiskelijoiden tekemiä leivonnaisia.

Tärkeä oppimisympäristö

Spesia Puoti on monipuolinen ja turvallinen opiskelijoiden oppimista tukeva avoin oppimisympäristö, jossa opiskelijat oppivat tekemällä ja osoittavat osaamisensa yritystoimintaa vastaavassa työympäristössä.

Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi opitaan työelämän yleisiä pelisääntöjä. Tutuksi tulevat myös mm. asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano, hinnoittelu, katteiden laskeminen ja kassatyöskentely. Opiskelijat oppivat myös markkinoinnin suunnittelua, mainosten tekemistä, varastotilanteen seurantaa, siivoustyötä, kahvilatyöskentelyä ja logistiikkaa.

 

MYYMÄLÄT

Jyväskylä (avataan marraskuussa)

Forum
Kauppakatu 22-24
40100 JYVÄSKYLÄ

puoti.jyväskylä@spesia.fi

Järvenpää

@SpesiaPuoti
Mannilantie 27, Järvenpää

MA 10:30–15:00
TI–TO 9:30–15:00
PE 9:00–12:00
Suljettu loma-aikoina

puoti.jarvenpaa@spesia.fi

Turku

@SpesiaPuotiTurku
Vähäheikkiläntie 50, 20810 Turku

MA–TO 9:30–15:00
PE 9:30–13:00
Suljettu loma-aikoina

puoti.turku@spesia.fi

Seuraa meitä:

#aospesia